Salomezklm 26 См Дълги, Светли Перуки за Жени от Естествени, Синтетични Косата Омбре Светла Перука с Тъмни корени Синтетични Перука Свободни Къдрави Перуки Топлоустойчи?
New

Salomezklm 26 См Дълги, Светли Перуки за Жени от Естествени, Синтетични Косата Омбре Светла Перука с Тъмни корени Синтетични

BGN 9.06

Налично за поръчка

когато и не спутывается.Изглежда абсолютно естествено, копринена и гладка, като истински човешки косъм, мека на допир, лесно расчесывается, не добри.Всички синтетични перуки малко падане на коса, когато нямаш им за първи път, което е нормално.С него вие ще получите реалистичен и естествен вид.Как да се избегне entanglements и за загуба Не се четка за перуки енергично. шапка за перука.【Естествена перука】- В този очарователен блондинистом перука се използва специална технология, придающая парику автентичност и чистота.Средният размер на шапки 22,5 инча.Ние ще ви отговорим по имейл в рамките на 24 часа. светла перука омбре + 1 бр.Възможно ли е да смените стила, като използвате плойку за коса струва по-малко от 150? (300?) Начин на изработка : машина за производство на Размера на шапки : Среден размер (22 "-22,5") Дишаща розова окото с регулируема опаковка включва : 1 Нова перука цвят Омбре + 1 шапка за перука. Поставете перука в студена или топла вода за 5-10 минути (20 мл вода), времето не трябва да бъде прекалено дълго, в противен случай косата лесно отпадат.Той също така има естествена част и на предната част.Можете да го носите за ежедневна употреба, костюмированной парти, за Хелоуин, cosplay, посещения на модата или просто за забавление.Продуктът се доставя с инструкция за употреба.Ние правим всичко възможно, за да покаже цветовете на всички наши продукти.Ние внимателно проверяваме всеки перука, преди да изпратите.Успешно пазаруване!.ние имаме добро следпродажбено обслужване, за да защити печалба за клиента. Забележка : Стока в основата на същата, като тази на снимката, ако полученият продукт е твърде различен от снимките, моля, свържете се с нас.Вътре перука има две изравняващи апликации, които да закачите в неподвижно положение в съответствие с различни размери на главата.Може да stylize с помощта на термоинструментов до 160 градуса по Целзий (300 градуса по Фаренхайт).Цветовете могат да се различават леко в зависимост от настройките на вашия персонален компютър или монитор за мобилен телефон.

Основни характеристики

Най-добри сделки