Дамски тениски за тренировки icyzone - Дамски Потник за йога с отворен гръб, Тениски за джогинг, Тениска за фитнес (опаковка от 2 броя)
New

Дамски тениски за тренировки icyzone - Дамски Потник за йога с отворен гръб, Тениски за джогинг, Тениска за фитнес (опаковка

BGN 3.00

Налично за поръчка

90% Полиестер, 10% ликра.Лека, впитывающая влагата плат ще запази ви се съхраняват на хладно и сухо.Внесен.Издърпайте закопчалка.Машинно пране. √ Деколте отзад с многослойными детайли, секси и очарователна. √ Писта с плосък ключ за намаляване на решетка. √ Отворена облегалка и леко свободен приятелка създават усещане за свежест и засилват охлаждане по малко загряване. √ Този женски топ за йога са подходящи за вашата тренировка.Лека кърпа, впитывающая пот, помага за запазване на вас сухи. √ Моля, консултирайте се с ръководството по размери на последните изброени изображения, които предоставя на продавача.Не е лесна таблица за размери, предложената.Ръководство за точния размер включва метод за измерване и предложените действия.Препоръчани панталони.

Основни характеристики

Най-добри сделки