Двойна закачалка за кърпи NearMoon, Аксесоари за баня -Удебелена Закачалка за кърпи за душ от неръждаема стомана за баня / кухня, Елегантен Стенен държач за кърпи с дуго?
New

Двойна закачалка за кърпи NearMoon, Аксесоари за баня -Удебелена Закачалка за кърпи за душ от неръждаема стомана за баня

BGN 1.00

Налично за поръчка

【МАТЕРИАЛ】 е Изработен от неръждаема сгъсти неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Той е създаден за защита от ежедневните надраскване. 【По-ПОЛЕЗЕН】 В сравнение с единична закачалка за кърпи, двойна закачалка за кърпи е по-удобно за закачване на по-голямо количество кърпи и хавлиени кърпички. 【Дизайн дугообразного КРАЙ】 Двата края на полотенцесушителя имат елегантен дугообразный край, което прави двойна лира по-модерен и сигурен. 【Бързо сушене】 Разстоянието между двете ленти е 2.6 инча, а разстоянието от вътрешната апликации до стената - 1,85 инча.Достатъчно разстояние, за циркулацията на въздуха и пълно изсушаване на кърпи. 【Лесна инсталация】 В комплекта са включени всички спирални аксесоари и инструкция за инсталация, необходими за инсталиране.В сравнение с единична закачалка за кърпи, двойна закачалка за хавлии ви позволява да се мотае повече кърпи / хавлии и хавлиени, че е по-удобно и по-практично.Достатъчно място за пълно изсъхване и удобно захващане между две стелажи за кърпи.

Основни характеристики

Най-добри сделки