YVPSI Искрящ Кристал, Плетени Щипки за Коса, Ленти за Коса от Сатен-Плат, Луксозни Плетени Шнола за Коса с 3 Малки скоби, Четырехлистный Детелина, Нарязани на Родословн?
New

YVPSI Искрящ Кристал, Плетени Щипки за Коса, Ленти за Коса от Сатен-Плат, Луксозни Плетени Шнола за Коса с 3 Малки скоби,

BGN 3.19

Налично за поръчка

Пенливи плетени фиби за коса са изработени от кристал и сплави, които се различават по сила и издръжливост.Могат да се справят с вашите чуплива коса и бретон и образуват красива прическа.В нашата висок ток от кристалния камък има 3 малки на затваряне, които могат да бъдат не само фиксиране на косата, но и да се направи прическа.Комбинация от четири цвята, което ви прави по-ярка. 【Широко приложима】 е Подходяща за танци, работа, сватби, партита, обучение, пътуване, фотография и други сцени.Ще ви помогне да се справят с рошава коса и да ги внимателни и стилни. 【Материал】 Пенливи плетени фиби за коса са изработени от кристал и сплави, които са трайни и издръжливи.Могат да се справят вашите счупени коса и бретон и да оформят красива прическа. 【Уникален дизайн】 На нашата висок ток от кристалния камък има 3 малки на затваряне, които могат не само да се консолидира, но и да се използват за прически.Комбинация от четири цвята, което ви прави по-ярка. 【Идеален подарък】 Ще получите четири блестящи кристални игли за коса с нов дизайн и уникални стилове.Можете да ги използвате и като подарък за близки и приятели за Коледа, свети Валентин, рожден ден, Ден на майката и т.н. 【Лесна употреба】 При нормални обстоятелства, можете да го монтирате навсякъде, където има нужда от украса.Можете да задържат ги за ушите или завить на косата, а след това затегнете заколкой, за да изглежда елегантно и мило.

Основни характеристики

Най-добри сделки