Ножица за трева Zazolyne, 5 Остриета, Четка за почистване, Гребен с капак, Универсални Ножици За Трева, Безопасни Кухненски Принадлежности За тежки условия на Работа, Хе?
New

Ножица за трева Zazolyne, 5 Остриета, Четка за почистване, Гребен с капак, Универсални Ножици За Трева, Безопасни Кухненски

BGN 2.67

Налично за поръчка

Можете също така да изхвърля ножиците в миялна машина, но е за предпочитане да се мият на ръка. ◆ Задължително да има в кухнята - ножици за трева - това е решение, което позволява нарязани пресни билки за секунди и идеално плоски парчета. ◆ Топли уши - След като сте готови да го използвате, се препоръчва незабавно измийте го с ръка, за да на острието не са останали други останки от билки.Някои други хора, дори да използват тези ножица за билки за декоративно-приложни изкуства, тъй като те могат да бъдат лесно изрязани хартия.Всичко, което ви трябва, е два разрез тези ефективни и остри ножици, за да нарежете зелените, което ще ви спести много време за приготвяне на ястия.Просто намажете компот пет остриета, за да премахнете излишната зеленина, прилипшие към вашите ножницам.И ние предлагаме допълнително 2 четки от неръждаема стомана, които ще ви помогнат да почистите остана нож от остатъци от трева.Корозията има тенденция да се случи, ако не вытираете ножици сухи след употреба или измиване.Просто да поставите върха на гребени между остриетата, за бързо премахване на останалите билки!.Корозията има тенденция да се случи, ако не вытираете ножици сухи след употреба или измиване. ◆ Защо да изберете нашите ножици за трева - ние взимаме под внимание всичко, което може да се наложи!Оттеглям е толкова просто, както и в комплект с калъф, който също така изпълнява функцията на гребени. ◆ Защо да изберете нашите ножици за трева - ние взимаме под внимание всичко, което може да се наложи!Оттеглям е толкова просто, както и в комплект с калъф, който също така изпълнява функцията на гребени. ◆ Няма да съжалявате, че удари и да ги получите - Ако търсите за ножици за трева, които продължават ви за цял живот, след това обърнете внимание на определени ножици за трева Zazolyne. ◆ Няма да съжалявате, че удари и да ги получите - Ако търсите за ножици за трева, които продължават ви за цял живот, след това обърнете внимание на определени ножици за трева Zazolyne.

Основни характеристики

Най-добри сделки