Калъф-поставка Fintie, съвместим с планшетами BOOX Note Air 2 (2021) и BOOX Note 2 Air Plus (2022) 10,3 инча - Калъф-поставка от изкуствена кожа премиум-клас с отделение за карти с памет, автом?
New

Калъф-поставка Fintie, съвместим с планшетами BOOX Note Air 2 (2021) и BOOX Note 2 Air Plus (2022) 10,3 инча - Калъф-поставка

BGN 3.00

Налично за поръчка

Сгъваема конструкция влакчета може да освободи ръката си по време на преглед.Дизайн с интелигентни държач за писалка, осигурява защита и съхранение на вашия стилус.Дръжте го винаги в готовност за себе си.【Съвместимост】е Съвместим с 10,3-инчов таблетен BOOX Note Air 2 (издаден през 2021 г. 【Вграден слот за карти и държач за моливи】 Джоб за документи предназначени за съхранение на визитни картички, банкови карти, пари в брой, бележки или сметки в пътя.Спестете време на автономна работа при затворен капак. 【Сгъваеми ъгли】 Специално проектирана с 2 щанд за альбомного и портрет на преглед.) и таблета BOOX Note 2 Air Plus (издаден през 2022 г.Лесното нанасяне на клипсу.Спестете време на автономна работа при затворен капак.Специално разработен с 2 щанд за альбомного и портрет ъгъл на преглед.Този калъф-поставка Fintie е съвместим с вашето таблета BOOX Note Air 2 по всяко време!Калъф е лесен и елегантен дизайн, изработен от висококачествена изкуствена кожа, а вътрешната повърхност на обшита с мек материал от микрофибър, който предпазва вашия електронна хартия от отпечатъци, прах и драскотини.Спестете време на автономна работа при затворен капак. 【Материал премиум-клас】 Здрав калъф от изкуствена кожа и вътрешна устойчива на плъзгане повърхност с гумена облицовка осигуряват пълна защита на вашия таблет.Висококачествена масивна задната част на кутията определя таблет на място и поглъща падане и удари.Финти, качеството на продуктите, в рамките на своя обсег!. 【Вграден слот за карти и държач за моливи】 Джоб за документи предназначени за съхранение на визитни картички, банкови карти, пари в брой, бележки или сметки в пътя.Тази корица е идеален, за да вземат читател със себе си, където и да отидете.Вграден слот за карти удобно да се използва за съхранение на карти и пари в брой. 【Съвместимост】е Съвместим с 10,3-инчов таблетен BOOX Note Air 2 (издаден през 2021 г.Той предлага едно просто нанасяне на клипсу.Сгъваема конструкция влакчета може да освободи ръката си по време на преглед.

Основни характеристики

Най-добри сделки