TheVinylGuru Стикер на стената за Сноуборд, 3 Стикери-прозорец винетка и стенни картини за Детска Стая на Момчета, Момичета и спални. Стенно изкуство за Сноуборд за дома - ?
New

TheVinylGuru Стикер на стената за Сноуборд, 3 Стикери-прозорец винетка и стенни картини за Детска Стая на Момчета, Момичета

BGN 2.33

Налично за поръчка

* Забележка : Снимките, показващи стикери за стените, предназначени за бъдещите цели, и стикер може леко да се различават.Стикер тънък (3 mils.Изберете гладка стена и следвайте инструкциите за поставяне на стикери.Идеи за дома интериор и дизайн на стаите са сложни при избора на подходящ стикер на стената в съответствие с вашата тематика, и The Vinyl Guru предлага разнообразие от стикери за стена, които ще отговорят на вашите нужди.Инструкции за инсталиране на приложен за вас.Какво е във вашата пратка? : Стикер за стена за сноуборд Инструкции за инсталиране Втулки и купони за опаковане на Всички наши етикети са маркирани с печат за автентичност от The Vinyl Guru.Нашата vinyl графика, създаден в съответствие с вашите нужди и бюджет.Нашите налични етикети придават невероятна стойност за вашите идеи дизайн.), за да е растушеваться.Конструкцията се закрепва към стената, без да наранява нея.

Основни характеристики

Най-добри сделки