Основни калъфи за мобилни телефони Jakeloo, Калъф за мобилен телефон Galaxy S23 Ultra, който е Съвместим с Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 (PC + TPU), Удароустойчив / С група / противоизносный / Уст?
New

Основни калъфи за мобилни телефони Jakeloo, Калъф за мобилен телефон Galaxy S23 Ultra, който е Съвместим с Samsung Galaxy

BGN 1.33

Налично за поръчка

Изключителна нескользящая плат soft осигурява удобно фиксиране при ежедневна употреба. 【Точен силует и дълголетие новости】 Внимателно обмислени точните деколтета, отзивчиви бутони и отиват чисти звуци. 【Съдържание на продукта】 Предпоставка включва 1 х за противоударного/скоба/противоизносного/устойчив на падане/пръстови отпечатъци Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8".【Забележка : В комплектът не са включени защитно фолио за екрана, само на калъф за телефон 】.Осигурява отлична защита за вашия телефон от падане и удар.Уникална двупластова амортизирующая конструкция ефективно поглъща и разсейва 99% от силата на удара. 【Калъф за мобилен телефон, съвместим с Samsung Galaxy S23 Ultra】 Калъф за мобилен телефон подходяща само за Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6,8 ". 【Пълна защита на корпуса 360】 Нов устойчив на удари калъф Samsung Galaxy S23 Ultra сертифицирани за съвместимост със стандартите на военните изпитване на спад.Отговор : Да, този калъф Galaxy S23 Ultra има нова мека подплата от микрофибър на гърба, която ефективно предотвратява сблъсъци и износване. моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.

Основни характеристики

Най-добри сделки