uxcell 4 Укрепване Панел с плетене на една кука и Линия за Опесъчаване карета перална Поддържаща Плоча с Адаптер Тренировки M10 за Случайна Орбитата на Шлайфане колело ?
New

uxcell 4 Укрепване Панел с плетене на една кука и Линия за Опесъчаване карета перална Поддържаща Плоча с Адаптер Тренировки

BGN 11.73

Налично за поръчка

[РАЗМЕР] : 4-инчов, облицовка с плетене на една кука и линия, с адаптер за тренировки M10 с винт.Широко се използва за шлифоване и полиране на изделия от дърво, автомобили, мебели, метални изделия, подове и стени.Преди употреба се препоръчва да работи на празен ход за повече от една минута и вижте, нормално ли работи машината.Ако го върти на обратно на часовниковата стрелка, лигавицата може да отслаби. Максимална скорост на въртене 12000 об/мин.Куки наклеивающей плоча плътно подредени, разпределение на пълно и равномерно, да ги лесно се отпуснете и да се измести.Ако го върти на обратно на часовниковата стрелка, лигавицата може да отслаби. с [ПОМОЩТА] : Субстрат се използва с wheelhead хартия или полировальными подложки за използване на ъглошлайф машини, настолни машини станове, электродрелях и други пневматични и електрически инструменти. [ХАРАКТЕРИСТИКИ] : Облицовка с плетене на една кука и линия може да се замени с бързо и лесно, притежава силна адгезионной способност.Широко се използва за полиране на изделия от дърво, автомобили, метални изделия, както и подове и стени.Ако го върти на обратно на часовниковата стрелка, лигавицата може да отслаби. [ИЗПОЛЗВАНЕТО] : Субстрат се използва с wheelhead хартия или полировальными подложки за използване на ъглошлайф машини, настолни машини станове, электродрелях и други пневматични и електрически инструменти. [Забележка] : Преходен прът е левостороннюю резба, и посоката на въртене трябва да бъде по посока на часовниковата стрелка. [МАТЕРИАЛ] : Полипропилен материал е здрав, това не е лесно растрескать, той е устойчив на ниска температура -20 ° C. [МАТЕРИАЛ] : Полипропилен материал е здрав, това не е лесно растрескать, той е устойчив на ниска температура -20 ° C. [ХАРАКТЕРИСТИКИ] : Облицовка с плетене на една кука и линия може да се замени с бързо и лесно, притежава силна адгезионной способност. Максимална скорост на въртене 12000 об/мин.Преди употреба се препоръчва да работи на празен ход за повече от една минута и вижте, нормално ли работи машината.

Основни характеристики

Най-добри сделки