-Колички, Камиони, Подвижни Колички, Кухненски колички за съхранение, Количка за салон за красота на колела с 5 чекмеджета и 5-пощенска кутия, Универсални джанти, Мат?
New

-Колички, Камиони, Подвижни Колички, Кухненски колички за съхранение, Количка за салон за красота на колела с 5 чекмеджета

BGN 135.68

Налично за поръчка

[Размер] : 36 X 30 X 91 виж [Дизайн] : Конструкция на чекмедже спестява място. [Ролка] : Универсална конструкция ролка, лесно се движи. [Многофункционална количка за фризьорски] : идеален за козметика, майстори на маникюру, грижи за домашни любимци и за други цели. [Размер] : 36 X 30 X 91 виж [Дизайн] : Конструкция на чекмедже спестява място. [Ролка] : Универсална конструкция ролка, лесно се движи. [Многофункционална количка за фризьорски] : идеален за козметика, майстори на маникюру, грижи за домашни любимци и за други цели. [Име на продукт] : Кошче [Цвят] : Цвят на изображението.Опаковка : Кошница X1, (стоката на изображението на продукта не е включена в комплекта).Забележка : Ръчно измерване, е възможно отклонение от 1-3 cm, моля, разберете.Ако лек мирис е Нормално, тя ще Изчезне в рамките на два-три дни.Поради осветление и лични различия в разбирането на цветове, ще бъде малка разлика в цвета, в обемно изражение надделява.Полезни съвети : Ако получите неподходящи съобщения или имате някакви въпроси, моля, моля свържете се с нас, подкрепете няколко покупки.

Основни характеристики

Най-добри сделки