Led лампа T10, led тръбна лампа с мощност 8w с регулируема яркост, еквивалент на лампи с нажежаема жичка с мощност 75-85 W, 850лм, Прозрачно Стъкло, основна лампа E26, за шкаф-вит?
New

Led лампа T10, led тръбна лампа с мощност 8w с регулируема яркост, еквивалент на лампи с нажежаема жичка с мощност 75-85

BGN 12.79

Налично за поръчка

★ ВИНАГИ БЪДЕТЕ НАПЪЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИ.Всеки детайл светлина внимателно проектирани с използване на материали с най-високо качество, и ние сме подготвили защита от претоварване и прегряване на дълги години беспроблемного употреба.Нашите тръбни led лампи са оборудвани с кристално чисто стъкло с висок коефициент на топлопреминаване и с носталгия led за зъби с нажежаема жичка, излъчваща 400 лумена. ъгъл на лъча на 360 °. ★ МИНИМАЛНА КОНСУМАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯ.Благодарение на високоефективни led лампам обикновена лампа с нажежаема жичка с мощност 80 W може лесно да бъде заменена с светодиодна крушка с регулируема яркост мощност 8 W, която осигурява същата светоотдачу, но при това се спестява от вашите сметки за електроенергия.Димиране.Освен това, ако имате проблем или притеснение, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Нашите led лампи с регулируема яркост имат мека, топла бяла цветова температура 2700 К, а благодарение на ъгъла на лъча 360 ° светлината ще падне от всички страни, осветление на доста голяма площ. ★ ДОВЕДЕТЕ АТМОСФЕРА на хипстера у ДОМА. ★ ПЪРВОКЛАСНО КАЧЕСТВО.Освен това, нашите led лампи имат регламентирана яркостта, че е по-подходящ за създаване на тъжната атмосфера, и няма да имате жужжания или трептене, ако сте актуализирали своята система за осветление се препоръчва диммерами (моля, вижте Описанието по-долу).Затова сме готови да предложим ЦЯЛОСТНА ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА.Тези висококачествени led Edison създадени по мотиви от старите крушки и ще ви помогнат да направите дома си по-автентичен, а си остана вкъщи ще стане по-приятна и релаксираща.Създава великолепни.Осветите вашето пространство незабавно, без никакво отлагане. Поставка E26 е предназначена за лесно и безпроблемно замяна.Те са тествани и сертифицирани за липса на ИНФРАЧЕРВЕНА и ултравиолетова радиация.Вашето удовлетворение е наш приоритет №1. Тръбна led крушка с мощност 6 Вата с регулируема яркост ще ви помогне да започнете разговор.

Основни характеристики

Най-добри сделки