STOBOK Wide Guard Er Pink Seal сигурни Домашен печат за вашата превенция на Неприкосновеността на личния живот на личността Писане с Външен Блокирането на личната безопасност ?
New

STOBOK Wide Guard Er Pink Seal сигурни Домашен печат за вашата превенция на Неприкосновеността на личния живот на личността

BGN 0.67

Налично за поръчка

ПЕЧАТ ЗА ЗАЩИТА на личните данни - Малък размер, ниско тегло, лесен за носене и съхранение, той не отнема много място.ПЕЧАТ IDENTITY GUARD - тази поверителна печат, специално проектирани за защита на вашата поверителност.Практичен, vi, ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН ПЕЧАТ ЗАТЪМНЯВАНЕ - подходящ за обикновена хартия и пликове, като банкови извлечения, адрес за доставка, данъчни документи, пощенски картички.ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН ЗАТЕМНЯЮЩИЙ ВАЛЯК - печат на личния живот, забранява вторичен разкриване на информация за защита на вашата поверителност. печат на защита на личния живот.ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН ПЕЧАТ - този защитен печат се върти плавно и лесен за работа.Това също може да ви донесе много удобства.Списък на пакетите 1 x защитно печат Характеристики -Материал : пластмаса поверително роликовая печат. -Той е идеален за ежедневна сметки, документи за поверителност, куриерски сметки и т.н. на Широк валяк. -Разработена специално за защита на вашата поверителност, това е много прост и удобен печат за защита на личните данни. -Споделете със своите приятели и семейството си, тъй като това е полезна и много практичен валяк за защита на личните данни. -Този защитен печат се върти плавно и лесен за работа.Това също може да ви донесе много удобство при използване на затемняющего валяк id. -Тази идентификация предотвратява появата на признаци, които могат да бъдат повторно използвани и рециклирани.Дизайн "Две в едно", мини-режещи инструменти за рисуване, лесно распаковывается, удобна Личен печат с деформации.Информация за стоки Печат с надпис на експресна пратка Търсите практично и поверителна печат?Тогава вие не трябва да пропуснете нашите продукти, изящна изработка, добър материал, красив и практичен. валяк за защита на личните данни Той може да защити неприкосновеността на личния живот от изтичане и е подходящ за управление на дружеството, семейството и т.н. валяк за защита на личните данни, които вие заслужавате да има.

Основни характеристики

Най-добри сделки