Сребърна Монета С Изображение на Череп Военна Монета Департамент на САЩ Бреговата охрана на ВМС на САЩ за Спомен Коллекционный Подарък Златна Възпоменателна Моне?
New

Сребърна Монета С Изображение на Череп Военна Монета Департамент на САЩ Бреговата охрана на ВМС на САЩ за Спомен Коллекционный

BGN 3.20

Налично за поръчка

❤На услугата : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. ❤Идеален подарък за всеки повод, като подарък за рожден ден, подарък за деня на бащата, подарък за майка, подарък за деня на благодарността, подарък за годишнина, подарък за поздравления, за коледен подарък. ❤Скъпа, тази стара монета е изписано, а продуктът е произведен ръчно.❤ Висококачествен материал : Изработен е от висококачествен материал, много издръжлив, устойчив на абразия, защитен от ръжда и издръжлив. ❤Идеален подарък за всеки повод, като подарък за рожден ден, подарък за деня на бащата, подарък за майка, подарък за деня на благодарността, подарък за годишнина, подарък за поздравления, за коледен подарък. ❤На услугата : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Поради различни ръчни методи за измерване, моля, оставяйте малки разлики в размера. ❤Тази мемориална са подбрани монета има красива огледално-рефлексен повърхност, това е красива монета, която определено ще увеличи стойността на всеки предмет с колекционерска стойност. ❤ Висококачествен материал : Изработен е от висококачествен материал, много издръжлив, устойчив на абразия, защитен от ръжда и издръжлив.Пратката включва : 1 x Сувенирни монети Забележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Това не е спиране копие от сребърни монети, но тя е достойна за вашата постоянна колекция. ❤Тази мемориална са подбрани монета има красива огледално-рефлексен повърхност, това е красива монета, която определено ще увеличи стойността на всеки предмет с колекционерска стойност.Това не е спиране копие от сребърни монети, но тя е достойна за вашата постоянна колекция.Описание : Продуктът е произведен от висококачествени материали издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време, моля, съхранявайте на сухо място.

Основни характеристики

Най-добри сделки