Индивидуален Фирмен Iron Печат BIAJIYA с Персонализирани Текст за Кухня с Деревообрабатывающим Дизайн, Годишнина от сватба (2 x2)
New

Индивидуален Фирмен Iron Печат BIAJIYA с Персонализирани Текст за Кухня с Деревообрабатывающим Дизайн, Годишнина от сватба

BGN 3.33

Налично за поръчка

Ние доставяме на индивидуални услуги, моля, изпратете ни свое лого за вашата фирма ютия!. ★ Перфектен за нанасяне на стигматизирането на дървото, кожата, торти, пластмаса и дори хартия за бродерия.Направете си собствено лого в метална форма. натиснете "Персонализиране сега" и заредете своята черно-бяла подпис във формат JPG, лого или снимка.BIAJIYA Industries, Inc.Ако искате да корпоративна идентичност в съответствие със свой собствен дизайн, моля качете своя черно-бяло лого в формат JPGE или PNG.Наши клиенти са търговските и промишлени фирми, професионални занаятчии и жени, както и на отделни ентусиасти, които се нуждаят от постоянно и нестираемо на етикета на продукти, собственост, средства или обзавеждане на такива материали като дърво, кожа, пластмаса, гума, восък и дори храна!.Нанесете на собствено лого върху метална форма, която могат да оставят упорити следи по вашата занаяти. идеален подарък за мебелисти, кожевенников, любителите на печене и на бродерия. ★ Нашите продукти са произведени в съответствие със съотношение на изображението. идеален подарък за мебелисти, кожевенников, любителите на печене и на бродерия.Корпоративна желязо по поръчка чудесно столярам за нанасяне на стигматизирането на дърво, както и за нанасяне на стигматизирането на барбекю, хлебчета за хамбургери, сладкиши и така нататък.Ако не разполагате със собствен дизайн, ние имаме шаблони за проектиране, за да избирате. ★ Изберете номер на дизайна и да ми изпратите инициали, дата, думи, които искате да купуват.Доставка на всички индивидуални поръчки за търговска желязо обикновено отнема от 8 до 15 дни, време за производство 2-4 дни, време за доставка е 10-20 дни.Може да се използва в качеството си на лично лого, за да разшири влиянието на марката. ★ Изберете номер на дизайна и да ми изпратите инициали, дата, думи, които искате да купуват. ★ Все още се притеснявате, че не можете да намерите шаблон?Имаме персонално обслужване, и ние приемаме различни потребителски шаблони за брендирования желязо.

Основни характеристики

Най-добри сделки