MIXC 100 метра Маркуч за поливане 1/4 инча и 50 бр. Капково Излъчватели под формата На вентилатор, на 100 метра Рулонная тръба за капки, Спрей на 360 градуса идеален за систем?
New

MIXC 100 метра Маркуч за поливане 1/4 инча и 50 бр. Капково Излъчватели под формата На вентилатор, на 100 метра Рулонная

BGN 1.67

Налично за поръчка

Капков маркуч MIXC е изработена с високо качество.Вътрешен диаметър : 4 мм, Външен диаметър : 7 мм, 100 метра черен цвят 1/4 инча.Можете да го оставяте навън през цялата година, закопанным или на повърхността, при всякакви метеорологични условия.Предназначение : Използва се като магистрала в малка система за капково напояване или за отклоняване от отпадане на тръбата, по-голям размер 1/2" до системата микрополива.Съвместим с повечето марки фитинги с назъбени 1/4 инча, точечными поливочными излучателями, Микропузырьками, распылителями.Максимален разход на вода от нашите капельных излъчватели е 25 литра на час, което е подходящо за тревни площи, градини, цветни лехи, зеленчукови градини, лехи с подправки и т.н., Особено за по-големи градини.Височина-18 см /7 инча, в сравнение с пазара, нашите стелажи за капельных излъчватели увеличени с 2 инча, което позволява по-стабилно я закачите на място.Какво получавате – спрей с капельными излучателями 50 бр. и напоителна тръба с дължина 100 фута 1/4 инча с капельными излучателями с регулируем вода за комплекти за поливна система за напояване.Максимален разход на вода от нашите капельных излъчватели е 25 литра на час, което е подходящо за тревни площи, градини, цветни лехи, зеленчукови градини, лехи с подправки и т.н., Особено за по-големи градини.Максимален разход на вода от нашите капельных излъчватели е 25 литра на час, което е подходящо за тревни площи, градини, цветни лехи, зеленчукови градини, лехи с подправки и т.н., Особено за по-големи градини.Пратката включва : 100 фута x 1/4 инча напоителна тръба 50 бр. x капково излъчватели.

Основни характеристики

Най-добри сделки