YFQHDD 3D Лупа на екрана на телефона Стереоскопичен Филм, Видео Сгъваема Тенис на 8-Инчов Скоба Сгъваем Укрепване на Притежателя на мобилен телефон (Цвят: OneColor)
New

YFQHDD 3D Лупа на екрана на телефона Стереоскопичен Филм, Видео Сгъваема Тенис на 8-Инчов Скоба Сгъваем Укрепване на

BGN 111.81

Налично за поръчка

Благодаря ви за вашето разбиране.Сгъваема стойка, тънък дизайн, лесен за носене, това устройство е много подходящ за използване слабовидящими и възрастните хора, които могат да четат вестници и да шият у дома.Ако използвате мобилен телефон, за четене на книга, можете да го използвате и за увеличаване на текст, за да си очите, не се нервен при четене на дребен текст.Много подходящо за гледане на филми с висока разделителна способност и четене, е просто устройство е много подходящ за гледане на филми и увеличение на изображението за мобилни телефони.Сгъваема стойка, тънък дизайн, лесен за носене, това устройство е много подходящ за използване слабовидящими и възрастните хора, които могат да четат вестници и да шият у дома. Ние предоставяме ясни изображения и предлагаме измерени стойности в максимално възможен размер.Ако сте в перфектно пътуване с влак или самолет, можете да се облегнете на гърба на стола и гледате любимите си филми.Кино имате на дланта си, а 3 D-видеозум мобилен телефон предпазва вашите очи.Ако сте в перфектно пътуване с влак или самолет, можете да се облегнете на гърба на стола и гледате любимите си филми.Моля, проверете колкото е възможно повече, за да се гарантира, че стоките-това е нещо, което ви трябва.

Основни характеристики

Material:
leather + acrylic lens
Size:
19.2*12.2 cm/7.6*4.8 inches
Weight:
105 grams
Magnification:
2-4 times
Applicable models:
8 inches
Applicable scenarios:
desktop
Package Included:
1*Mobile phone amplifier:
notes:
1. We provide clear pictures and provide measured values ​​as much as possible. Please check as much as possible to make sure that the item is what you need.:
2. Due to manual measurement, please allow 0.5-1 inch difference. (1 inch=2.54cm):
3. Due to different computer screens, the actual color may be slightly different from the list picture. Thank you for your understanding.:
thank you for understanding.:
Please understand, thank. :

Най-добри сделки