Хидравлична Мека Обхващащи Контур Наполовина носи етикет за услугата Контур за Кабинет с Дебелина 0,35 инча, Мебели за Кабинет, на Вратата на Спалнята с Винтове
New

Хидравлична Мека Обхващащи Контур Наполовина носи етикет за услугата Контур за Кабинет с Дебелина 0,35 инча, Мебели за

BGN 1.33

Налично за поръчка

Този хидравличен панта е изработен от висококачествен материал, не са засегнати от корозия, трайни и трайни.Конструкция на хидравлично панта, може да се отваря хиляди пъти.Половината фактура, може да затворите странични панели наполовина.Нанасяне на вратата на килера с дебелина 0,35 инча.Подходящ за различни видове шкафове, гардеробных, рафтове за офиса или дома и шкафове за други места.Този хидравличен панта е изработен от висококачествен материал, не са засегнати от корозия, трайни и трайни.Конструкция на хидравлично панта, може да се отваря хиляди пъти.Половината фактура, може да затворите странични панели наполовина.Нанасяне на вратата на килера с дебелина 0,35 инча.Подходящ за различни видове шкафове, гардеробных, рафтове за офиса или дома и шкафове за други места.Този хидравличен панта е изработен от висококачествен материал неръждаема стомана е здрава и е трайна употреба.Осигуряване на плавно отваряне и затваряне с плавно изключване на звука.Може да бъде поставен не само в гардероба на спалнята, но и в тоалетната, кухнята, където има шкаф.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : CRS (холоднокатаная стомана) Цвят : както е показано на снимката Размери : прибл.11.3*6*2.5 см/4.4*2.4* 1 инча Тегло : около 89 г / 3,1 грама Осъществяване списък : 1 * Хидравличен панта 6 * Винтове Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
CRS(Cold Rolled Steel)
Color:
As Pictures Shown
Size:
approx.11.3*6*2.5cm/4.4*2.4*1in
Weight:
Approx.89g/3.1oz
Package list:
 
1 * Hydraulic Hinge:
6 * Screws:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Най-добри сделки