Дървена Люлка За Хамстер, Играчки За Катерене, Стълба за Тренировка на баланса на Пор, Люлка за Хамстер, Дъска за улавяне на Ноктите, Игрова Платформа за Униформи Ми?
New

Дървена Люлка За Хамстер, Играчки За Катерене, Стълба за Тренировка на баланса на Пор, Люлка за Хамстер, Дъска за улавяне

BGN 1.67

Налично за поръчка

Можете също така да ръчно управление на посоката на полета на топката и да си взаимодействат с малки домашни любимци, за да се подобри интимност. ? Идеалната играчка: Обикновен външен вид, дизайн във формата на люлките и с дървено топче, което може да достави повече удоволствие на вашите домашни любимци.4 в/43*13* 6 см (Д * Ш * В), тези дървени люлки за хамстери са подходящи за малки животни, като хамстери, малък плъх, чинчила, морско свинче, звездица, таралеж и така нататък.Няма рязък мирис, само уникален вкус на дървени играчки, който по-привлекателна за малки животни. ? Взаимодействие с домашни любимци : Можете да управлявате люлки с пръсти, което увеличава взаимодействието с домашни любимци, развива интимни отношения между вас и вашия домашен любимец.Няма рязък мирис, който е по-привлекателна за малки животни.Идеално за грижа за нокти на домашни любимци.Помогнете на вашия домашен любимец да тренира равновесие, лазать и хапане, дайте удоволствие на вашия домашен любимец, а също така е и идеален избор за теглене на налягане с домашни любимци.Ротанговый крушка може да се използва като дъвче играчки за домашни животни.4 в/43*13* 6 см (Д * Ш * В), тези дървени люлки за хамстери са подходящи за малки животни, като хамстери, малък плъх, чинчила, морско свинче, звездица, таралеж и така нататък.Добавете уникална играчка, в дома на вашия домашен любимец, създавайки при това забавно място за игра.Това е идеалната играчка, за да добавите забавление и за облекчаване на натиска за вашия домашен любимец.

Основни характеристики

Най-добри сделки