Healeved Чанта за съхранение в джоб, Чанта за Памперси за Момичета, Портфейл, Чанта за Памперси, Мини-Портфейл за монети, Женствена чанта за Менструални Тампони, Държач ?
New

Healeved Чанта за съхранение в джоб, Чанта за Памперси за Момичета, Портфейл, Чанта за Памперси, Мини-Портфейл за монети,

BGN 6.02

Налично за поръчка

Памук.Чанта за памперси : за жени по време на пътуване или на открито.Чанта за съхранение : за съхранение на хигиенни кърпички, подложки за хранене, бебешки пелени, а също така може да се използва за организиране на бижута, кредитни карти,. Торбички за памперси : Идеални за съхранение на салфетки за хранене, бебешки пелени, а също така могат да бъдат за организацията на бижута, монети. кредитни карти,.Калъф за салфетки : е Изработена от памучен материал, той е здрав, лек и удобен.Държач за женските тампони за хранене : кърпички определен размер, малки предмети, разменные монети и др.Пратката включва 1 х чанта Характеристики - Цвят : розов женски калъф за менструални тампони. - Хубава схема ще ви донесе добро настроение, женствена чанта за хигиенни кърпички. - Материал : Хлопчатобумажный чанта за памперси. - за съхранение на хигиенни кърпички, подложки за хранене, бебешки пелени, а също така може да се използва за организиране на бижута, кредитни карти и т.н., Държач за пелени с цип. - момичета и жени по време на пътуване и чанта за съхранение на дреболии на улицата. - Размер : прибл. чанта за съхранение на хигиенни кърпи / хавлии 12x12x2 см/4,7x4,7x0,79 инча. - размер за пътно облекло набиране, малки слушалки, малки неща, или за женски чантата за малки момичета. - Изработена от памучен материал, е здрав, лек и удобен калъф за салфетки.Описание на продукта Калъф за салфетки за съхранение на хигиенни кърпички, подложки за хранене, бебешки пелени, а също така може да се използва за организиране на бижута, кредитни карти и т.н. Калъф за съхранение на дреболии повърхността Му е гладка, вие ще бъдете приятно да го пипнеш.дамски чанта за хигиенни кърпички Тази чанта за съхранение, изработен от вълнена материали, здрава и лека.

Основни характеристики

Най-добри сделки