Коледни Чорапи за кучета и домашни любимци в клетката DELUX Buffalo, 1 опаковка, Коледна украса ръчно плетени Голям размер и декор за семейни празници (червено-бяло)
New

Коледни Чорапи за кучета и домашни любимци в клетката DELUX Buffalo, 1 опаковка, Коледна украса ръчно плетени Голям размер

BGN 4.26

Налично за поръчка

Напълно в лигавицата, която създава допълнителна здравина и дълготрайност. Стил : каре Buffalo. Материал : издръжлив памук и естествена чул.Дизайн и гаранция за удовлетворение : Приятен дизайн във формата на кучешки кости.Декоративни чорапи ще придадат на стаята си ярък цвят. Най-добре се перат ръчно, машинно пране в щадящем режим с неутрален почистващ препарат, разложени, за да изсъхне, да не се избелва.Уникално плавателни съдове с ръцете си : Изискан дизайн в стил в занаятчийски риболов.Поставете своя коледен подарък на чорапи и дръж го на коледна елха, вашите деца ще се радваме да си там, за подарък.Супер размер : 1 бр. е проектирана в съвременен стил и е пълен с коледни елементи, които придават на вашето Коледа необичаен и художествен вид.Коледа И класически каре с червени и черни цветове, който ще се вдигне и приятна атмосфера във вашия дом.Причина : Голям за отглеждане на кучета има линия за окачване, коледни чорапи можете да окачите върху камината, рафтове, шкафове, маса за хранене, стълбите и други коледни и празнични украси. Коледни чорапи за кучета в опаковка, дължина : 16,5 ", широчина : 10", което дава достатъчно място за съхранение на играчки за домашни любимци, предложения, подаръци и други коледни предложения. е проектирана в съвременен стил и е пълен с коледни елементи, които придават на вашето Коледа необичаен и художествен вид.Декоративни чорапи ще придадат на стаята си ярък цвят. Коледен отглеждане на домашни животни в клетка Бъфало голям размер, 1 опаковка, супер сладък, пълен с коледни елементи, добавляющий красив завършек на празничната декора, създавайки идеалната празнична атмосфера за всички семейства, който ви приятно Коледа!.Коледа И класически каре с червени и черни цветове, който ще се вдигне и приятна атмосфера във вашия дом.Обичам своите коледни чорапи за кучета или върнете парите, без излишни въпроси!.Уникално плавателни съдове с ръцете си : Изискан дизайн в стил в занаятчийски риболов.

Основни характеристики

Най-добри сделки